Modules

Hoe kwaliteitsvoller de zonnecellen, hoe meer vermogen een paneel levert en hoe hoger uw rendement zal zijn.

Onze panelen:

• hebben de kleinste tolerantie op het geleverd vermogen in hun categorie
• voldoen aan de meest recente certifiëringen
• garanderen hun opbrengst tot 25 jaar

 

 

Solar Frontier 

Deze Japanse dochteronderneming van Showa Shell Sekiyu introduceerde in het najaar van 2010 het merk Solar Frontier dat opgericht werd door Royal Dutch Shell (35 % van de aandelen) en andere investeerders, voornamelijk afkomstig uit de energiesector. Solar Frontier als merknaam mag dan vrij recent zijn, de groep Showa Shell startte in 1978 al met onderzoek naar zonnecellen. De focus op CIS-technologie begon in 1993 met de instap van NEDO en de eerste commerciële fabriek in Miyazaki werd gebouwd in 2007.

Met deze CIS (koper indium selenium) panelen beoogt de onderneming de meest economische en ecologische zonne-energie technologie ter wereld te creëren en dat op 's werelds grootste schaal. Momenteel zijn er 4 fabrieken in Japan, die in totaal ca. 1,2 GWp capaciteit per jaar hebben. Op korte termijn plant Solar Frontier een nieuw productiecentrum buiten Japan.

De lage kost per Wp in vergelijking met klassieke zwarte zonnepanelen, de duidelijk hogere opbrengst in kWh/kWp, de hoge tolerantie voor schaduw, de geringe verliezen bij een ongunstige oriëntatie en de prachtige esthetiek van de Solar Frontier panelen maken de toepassingsmogelijkheden zeer breed.

Het product past perfect bij prijsbewuste gezinnen die een mooie installatie met kwaliteitspanelen wensen. Dankzij de glas-glas bescherming en het stevige zwarte kader passen deze panelen ook uitstekend bij agrarische toepassingen, evenals bij megawatt-projecten waarbij men de hoogste eisen stelt naar duurzaamheid, opbrengst en betrouwbaarheid op lange termijn.

Ikaros Solar is erkend distributeur van Solar Frontier, klik hier om het certificaat te bekijken.

http://www.solar-frontier.eu/en/home/

 

Panasonic

Japanse toptechnologie met assemblage in Maleisië. De HIT-cellen zijn zeer performant en hebben de beste temperatuurscoëfficiënt in de markt. Een dun laagje amorf silicium rondom de monokristallijne cel is hiervan de oorzaak. Dit verhoogt ook de geleiding en bijgevolg de opgewekte spanning, zelfs bij hoge buitentemperaturen. De HIT-techniek werd ontwikkeld op basis van de jarenlange know-how bij Sanyo. Dit deed de groep Panasonic in 2011 besluiten om Sanyo over te nemen en te integreren in de wereldwijd bekende Panasonic groep.

http://eu-solar.panasonic.net/en/about-panasonic-solar/

 

Canadian Solar

 

Opgericht in 2001 en noteert op NASDAQ. Ze is één van de wereldmarktleiders op het vlak van productie van pv-panelen en wordt geroemd om de kwaliteit ervan. Zeer solide en vertrouwenswaardige organisatie. 

http://www.canadiansolar.com/about.html

 

JA Solar:

Van deze fabrikant hebben we een beperkte stock Mono 290 Wp met zilverkleurige rand op stock. 

http://www.jasolar.com/