• ThyssenKrupp Veghel, the Netherlands
  1 MWp
  ThyssenKrupp
 • Sipani Fibres Kolar, Karnataka,India
  1 MWp
  Sipani Fibres
 • Goose Willow Oxon, UK
  1 MWp
  Goose Willow
 • VMW Kluizen, Belgium
  1 MWp
  VMW

Wereldwijde aanwezigheid

Met volledig functionele organisaties op 3 continenten, houdt Ikaros Solar zich bezig met hoogwaardige PV-projecten op mondiaal niveau. Daarnaast levert Ikaros Solar oplossingen voor de ontwikkeling, EPC en het onderhoud van zonneparken voor bedrijven en investeerders.

Ikaros Solar heeft kantoren in de Benelux (Antwerpen), het Verenigd Koninkrijk (Wales), Portugal (Lissabon), India (Pune en Bangalore), Mexico (Mexico City) en Singapore. Een kantoor in Frankrijk (Lyon) is gepland in 2016.

Momenteel zijn onze distributie diensten enkel beschikbaar in de Benelux.

Distributie

In de Benelux is Ikaros Solar een groothandel voor vertrouwde partners die zonne-energie systemen installeren in het residentiële en commerciële segment tot 100 kWp.

Zoals bij het selecteren van onze leveranciers, richten we ons hierbij op een lange-termijn relatie, op basis van de beste prijs-kwaliteit. En dit met een beperkt assortiment van producten van hoge kwaliteit die wij heel goed kennen, zowel vanuit technisch als logistiek oogpunt.

Voel je vrij om een blik te werpen op wat wij bieden in het menu "producten".

Nieuws

Zonnedak Ikea Zwolle ijkpunt voor groeiende Nederlandse PV-markt

September 1, 2015

Zonne-energiespecialist Ikaros Solar heeft op het dak van het nieuwe Ikea gebouw een PV-installatie aangelegd. Voor Ikaros zelf en voor Ikea stilaan routine, maar voor Nederland een absolute primeur. De productie van zonne-energie op daken van grote bedrijven komt er nu pas stilaan op gang.

Ikaros Solar bekroond met Golden Bridge Award 2014

November 20, 2014

Op 20 november 2014 heeft de jury van De Golden Bridge Trade & Export Awards (een initiatief van de BLCC) de winnaars bekend gemaakt. De prijs in de categorie Beste Nieuwkomer werd uitgereikt aan Ikaros Solar. De Awards worden jaarlijks uitgereikt om bedrijven in het zonnetje te zetten die excellente prestaties hebben behaald in de export tussen het Verenigd Koninkrijk en de Benelux.

De Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel (BLCC) is een particuliere ledenorganisatie die Belgische en Luxemburgse bedrijven helpt bij het exporteren naar en/of investeren in het Verenigd Koninkrijk.

Referencies

What our clients say:

Ikaros Solar is dependable, flexible and result driven. They actually enjoy looking for the best solution for any given problem.

 • Sipani fibres limited, Karnataka India – 1 MWp

Contact