Solar park investments

Investeerders & ontwikkelaars

Investeerders

 

Wij begrijpen uw noden en wensen. Na het bedienen van meerdere professionele investeerders, begrijpen de risico's die u bereid bent te nemen, diegene die u liever aan ons over laat. Tenslotte weten we beiden dat wat uiteindelijk telt, is het zoveel mogelijk opwekken van groene stroom op een veilige en voorspelbare manier.

We zijn permanent op zoek om uw behoeften aan het juiste project investeringen te toetsen. Zo houden we zoveel mogelijk projecten in ontwikkeling in het oog, en dat op een wereldwijde schaal. Waar mogelijk, kunnen we eventueel co-investeren om zo onze gezamenlijke doelen nog beter op elkaar af te stemmen.

Ontwikkelaars

Je bent nu al zo ver gekomen. Laat ons helpen om de waarde van uw project te maximaliseren door het effectief naar een bouwklare fase te brengen. Laten we die ruwe diamant samen slijpen, en op die manier zo veel mogelijk risico's vermijden, en de toekomstige opbrengsten voor de finale investeerder optimaliseren.
We weten welke beleggers op zoek zijn naar wat voor soort projecten, in welke landen, en voor welk beoogd rendement. Onze match-making diensten zijn geheel gratis, omdat we nooit ons ultieme doel uit het oog verliezen: zoveel mogelijk perfect presterende industriële PV-projecten bouwen.