Diensten

Om een maximale flexibiliteit te garanderen, samen met het behoud van onze wereldwijde kennis te garanderen, heeft de Ikaros Solar Group service centers gecreëerd.

EPC services

Turnkey industriële en commerciële zonne-energie installatie voor daken, parkeergarages en grondsystemen.

Ikaros is gespecialiseerd in projecten van 100 KWp tot 20 MWp waarbij enkel Tier 1 en volledig bankabele materialen gebruikt worden.

Wij hebben een affiniteit voor grote en complexe projecten en hebben ervaring met derde partij financiering en PPA set-ups.

Maintenance Service Center - MSC

Onze wereldwijde Control Room, gevestigd in Lissabon, geeft de lokale O&M teams toegang tot een snelle en accurate informatie betreffende de interventies en de prestaties van de productie eenheden.

Wij controleren en onderhouden meer dan 150 commerciële en industriële installaties, met totaal vermogen van meer dan 150 MWp.

Best practices worden gedeeld op global niveau om een optimale efficiëntie binnen O&M te garanderen. Dit zij oplossingen zoals sneeuwsmelt systemen, bird control, carport onderhoud, reiniging en grazen bij grondsystemen.

Engineering Service Center - ESC

Wij beheren de internationale design & techniek vanuit het ESC team in Lissabon.

Dit service center richt zich op de ontwikkeling van oplossingen, materiaalselectie, en de technische normen van de verschillende landenorganisaties.

Procurement Service Center - PSC

Ons procurement team in Singapore heeft als taak de beste prijs / kwaliteit / garantie oplossing per project aan te bieden. Tegelijkertijd dient het de project- en de managers de optimale logistieke oplossingen voor te leggen.

Construction Service Center - CSC

Het centrale bouwteam staat garant voor professioneel projectmanagement.

Zij richten zich op de planning, het beheer en de onderaanneming mits gebruik van de meest recente normen en standaarden in de industrie.